Zoals een kind een moeder heeft, zoals een rivier aan een bron ontspruit, zoals een boek een auteur kent, zoals een glas door een glasblazer tot leven geblazen wordt, zoals gerst dat gouden nat schenkt, zo kent ook onze studentenclub zijn scheppers.

Ons verhaal begint enkele jaren geleden. Hier heel ver vandaan, waar nog kabouterhuisjes staan, staat diep verscholen in het riet, de normaalschool van Eeklo. Ja, jullie horen het goed ons levensverhaal begint in een school. Wie had dat gedacht. Iedereen weet ook wat dit inhoudt, zo niet ben je zelf niet goed bezig, er wordt geleerd, nagedacht, gelezen, geschreven, geprutst, gepiekerd, gebuisd, gedelibereerd, (vul aan naar eigen vermogen).

Ook onze vrienden Wouter en Frederik , waren in de handen van dit verschrikkelijke monster, de school (BBRRR), gevallen. Ocharme zou je denken, maar niets was minder waar, want op een koude winternacht smeedden zij het plan om die grijze dode massa wakker te schudden door een studentenclub op te doen rijzen uit deze school. Daaruit is dus studentenclub ABNORMALIA ontsproten.

Na veel kleine weggetjes, bruggetjes en zovele andere wegen kwam Abnormalia naar Gent. Wij kenden goede tijden en ook wel slechtere tijden, maar altijd waren er wel een paar mensen die het te erg vonden om op te houden met bestaan. Vandaag de dag kan je ons vinden in de Canard Bizard. Kom eens af zodat we jou nog zoveel meer kunnen vertellen.